Абе май наскоро някой имаше такъв проблем, потърси из темите...сякаш работата отиде на смяна на уреда ама не съм сигурен.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеОо,то ако трябва да сменям уредите,оставям го така.Утре ще го погледна да ли е все още е с 15 минути на зад,или с повече.Ако е само с 15,просто когато е 3 без 15,знам че е 3 и готово.Ако е с повече,гледам си в телефона и проблема е решен ала минут
sigpic156 2.4 jtd 150hp.+++
Comment
-
Първоначално публикувано от Marchoni Покажи съобщениеКажи дали си с бял или черен часовник, да ти подаря един че аз там си сложих бустметар и не ми трябва. Моя е с черен циферблат.
Освен лятото като тръгна за слънчака,да мина през варнаSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеОсвен лятото като тръгна за слънчака,да мина през варна
Comment
-
Първоначално публикувано от acho_ Покажи съобщениеВеско бре, чакаме видеото с огледалата
Ачка,ядосах са тука на някои хора,които много философстват,ама пък за сметка на това малко километри имат зад гърба си.Викам си що не ги остава да са мъчат,като много знаят.Та който има подгрев,да си ползва подгрева,който няма да търка там с парцали.Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:35.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Вземи си втора ръка, може и същия цвят да намериш ма и да не намериш, все пак заводската обработка е за предпочитане пред гол капак с никаква антикорозионна защита.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Колеги някой от Дупница може ли да погледне една кола в автокъща, че ми е далечко, а шанса да няма общо с снимките е голям. Ако някой има възможност да драсне да се разберем на Л. С че колата нее алфа и не искам да спамя.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
-
Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщениеКолеги някой от Дупница може ли да погледне една кола в автокъща, че ми е далечко, а шанса да няма общо с снимките е голям. Ако някой има възможност да драсне да се разберем на Л. С че колата нее алфа и не искам да спамя.EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG
Comment
Comment